Äventyret

Äventyret söker WordPress-utvecklare

Äventyret behöver en till WordPress-utvecklare! Ta chansen att bli en del av ett drivet team som arbetar innovativt med WordPress.

Hand and Lego moving

Vilka är Äventyret?

Vi är utvecklare, konceptutvecklare, designers, problemlösare, arkitekter, affärsutvecklare och UI-kreatörer. Flera miljoner människor har använt de produkter och tjänster som vi har utvecklat för våra kunder. Dessa kan nu erbjuda bättre nytta till sina användare, framtidssäkra sina organisationer och tjäna pengar på bättre sätt.

På Äventyret vill vi komma till skott så snart som möjligt och är lite otåliga med pappersexercisen. Google sorterar in oss som “affärsutvecklare” och det är inte helt dumt — vi är teknikagnostiker som är intresserade av effekten av vad vi tar fram åt våra beställare. Med det sagt trillar våra lösningar alltid ut i digitala format såsom appar, inloggade tjänster på webben, teknikekosystem, digitaliseringsprospekt, prototyper för nya affärsgrenar etc. Problemen som dessa löser, kan dock variera stort med våra kunders behov.

Vi vill tro att vi är ett snäll byrå, både mot varandra och mot våra kunder. Vi har funnits i 8 år och är 40 personer i Stockholm och Örebro.

Teknikagnostiker? Går det att säga något om WordPress då?

Ja! WordPress är vår absolut vanligaste lösning för webbplatser/plattformar som behöver publicera innehåll löpande. Eftersom vi intresserar oss för våra kunder och kan affärsnytta i digital praktik, så slutar ofta vårt WordPressande i integrationer mot andra system. Det kan till exempel vara:

  • CRM/Masterdata-integrationer bakom vår egenutvecklade eller kundens befintliga SSO. Där vi också står för det nya ekosystemets arkitektur av tjänster, i vilken webbplatsen är en del.
  • Att ersätta ett annat systems dåliga frontend med WordPress och helt synka innehåll och data från tredjepartssystem.
  • Eller tvärtom från punkt två ovan: Att använda WordPress Rest API för att göra wp-admin till ett headless-cms mot en js-app (byggd i t. ex Vue eller React).

Såklart har vi, och kommer att få, beställningar på webbplatser utan särskilda krav. Men tyngre integrationer är ett återkommande tema: Våra utvecklare på Äventyret måste alltså vara bra på att samarbeta — även över olika teknikkompetenser.

“Vem är du / vem är jag levande charader / spelar alla roller så bra”

I rollen som WordPress-utvecklare hos Äventyret kommer du att ingå i engagerade team för utmanande projekt. Vi jobbar innovationsdrivet för att bygga smartare digitala tjänster i tätt samarbete med våra kunder. Du kommer därför ofta att vara viktig även initialt när koncept och scope sätts, för det projekt som du senare kommer att utveckla.

Äventyret bygger sina team runt kunderna, så du kommer att ingå i flera olika team efter en tid hos oss.

Vi letar efter dig som:

  • Har utvecklat i team och är därför van att både få och ge överlämningar, inom en arkitektur teamet känner igen.
  • Kan WordPress väl så att du slipper uppfinna/återuppfinna hjul som redan ingår i WordPress (via egna hackz ´n trickz de la bolognese).
  • Kan WordPress så väl att du därför går igång på tanken att uppfinna sådant som faktiskt inte redan finns under huven — och du gör det med säkerhetstänk.
  • Har en holistisk approach. Med det menar vi att du behandlar prestandafrågor, styling och ett välplanerat admin (åt redaktören) utan styvmoderliga tendenser. Ett lyckat projekt är både snyggt, snabbladdat och lätt att underhålla med innehåll.
  • Inte är rädd för direktkontakt med beställaren under projektets gång. Eller för redaktörerna som försöker lära sig sitt nya admin (planerat och kodat av dig).
  • Förstår att vi är smartare tillsammans. Äventyret jobbar löpande med att hitta en lagom-nivå på best practice, strukturerat arbetssätt och återanvändbar arkitektur för Äventyret-Wordpress-projekt. Arbetet drivs av er som är WordPressutvecklare på Äventyret. Målet är att du som utvecklare snabbt ska komma igång med nya projekt, få så korta överlämningar som möjligt och överlag höja kvalitén på Äventyrets WordPress-projekt. Vi behöver ditt engagemang i detta för att det ska fortsätta vara peppigt för övriga wp-utvecklare. Och vem vet — när du har jobbat hos oss ett tag kanske det rentav är du som driver detta arbete?

Såhär gör du för att söka tjänsten / ta reda på mer:

Vi är redo att presentera oss för dig och svara på dina frågor! Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Vid frågor eller mer information kontakta Klara Himmelstrand på +46 72-050 78 44 eller [email protected]

Du söker tjänsten här!

dsc_7599
dsc_8124
dsc_8567
dsc_8231

Intresserad av Äventyret — oavsett Wordpress?

Kontakta mig så berättar jag mer. Vi växer och presenterar oss gärna för dig som tycker att avancerat och kul går hand i hand. Hörs!

Klara Himmelstrand
Telefon: 072-050 78 44
Mejl: [email protected]

klara_mars2022
aktivbo_logo-640x336
AktivBo ger bostads- och fastighetsföretag underlag för verksamhetsstyrning i syfte att skapa ett bättre boende, en bättre arbetsplats och nöjdare ägare. Äventyret är AktivBos partner för digital tjänstedesign och tillsammans har vi tagit fram Business Intelligence-verktyget AktivBo Analytics. www.aktivbo.com | analytics.aktivbo.com
almega_logo-640x336
Almega är tjänsteföretagens organisation och den största grupperingen inom Svenskt Näringsliv. Äventyret är Almegas strategiska partner för digital innovation, kommunikation och tjänstedesign sedan 2015. www.almega.se | www.arbetsgivarguiden.se
byggforetagen_logo-640x336
Byggföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg-, anläggnings- och specialföretag verksamma på den svenska byggmarknaden. Äventyret är Byggföretagens strategiska partner för digital innovation, kommunikation och tjänstedesign sedan 2019. www.byggforetagen.se | www.buc.se | www.arbetsgivarguiden.se
chef_logo-640x336
Chef gör nordens största ledarskapstidning och har jobbat med Äventyret sedan 2016. Tillsammans med Chef skapar Äventyret framgångsrika medieaffärer, prisvinnande innovationer och banbrytande teknik. www.chef.se | www.chefakademin.se
dagens_samhalle_logo-640x336
Dagens Samhälle är en del av Di-gruppen. Åt Dagens Samhälle har Äventyret skapat och byggt kommunstatistiktjänsten Kommunbarometern. www.dagenssamhalle.se | Kommunbarometern
formable_logo-640x336
Formable är en produkt sprungen ur Äventyrets egen affärsfabrik. Med hjälp av klurigt användande av webbteknik har vi hittat svaret på hur mallar & avtal egentligen ska fungera, bortom pappersvärlden. www.formable.se
formas_logo-640x336
Formas som är statens forskningsråd för miljö, areella näringar och samhällsbyggande, ger ut webbtidningen Extrakt som belyser forskning kring att lösa de stora hållbarhetsutmaningarna. Äventyret fungerar som design- och teknikpartner för Extrakt sedan 2018. www.extrakt.se
gavagai_logo-640x336
Gavagai som är världsledande på sentimentsanalys, det vill säga metoder för att analysera känslan i textinnehåll, samarbetar med Äventyret kring produkt- och gränssnittsdesign sedan 2019. www.gavagai.io
kommunalrapport-640x336
Kommunal Rapport AS är ett norskt mediehus, som helägs av KS (tidigare Kommunenes Sentralforbund). Målgrupperna för Kommunal Rapports journalistiska produkter är främst politiker och förvaltning i kommunal sektor. Äventyret är Kommunal Rapports tjänstedesignpartner för nya digitala affärer. www.kommunal-rapport.no | Kommuneberometeret | Leverandørdatabasen
lrfmedia_logo-640x336
LRF Media är landsbygdens och det gröna näringslivets mediehus. Äventyret hjälper LRF Media att utveckla sin affär och har bland annat tagit fram strategi, koncept och design för ett antal digitala satsningar från 2015 och framåt. www.lrfmedia.se | www.agfo.se | www.land.se | www.landlantbruk.se | www.landskogsbruk.se
onepix-2
Onepix från Unident är Skandinaviens mest populära kliniska bildhanteringssystem och används idag i över 7 000 behandlingsrum runtom i Skandinavien. Äventyret jobbar sedan 2016 löpande med konceptutveckling och design av olika produkter under Onepix varumärke. www.onepix.se | www.unident.se
postnord-logo-640x336
PostNord är en ledande leverantör av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. De säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Äventyret hjälper sedan 2020 PostNord med digitaliserandet av rapporten E-barometern. www.postnord.se
qvalia_logo-640x336
Qvalia hjälper sina kunder att optimera sina finansiella flöden. Äventyret är Qvalias globala partner för tjänstedesign och tillsammans bygger vi digitala produkter och tjänster som helt förändrar ekonomifunktioner och -processer för företag, organisationer och offentlig verksamhet. www.qvalia.com | www.qvaliainvoices.com
sosalarm_logo-640x336
SOS Alarm som ägs till lika delar av staten och Sveriges kommuner och landsting, driver nödnumret 112 i Sverige och arbetar med samverkan mellan olika samhällsbärande larmfunktioner. Tillsammans med Äventyret har SOS Alarm tagit fram SOS Inblick – en lägesbildsmotor som med robotteknik bygger insiktsmaterial på statistik från bland andra SOS Alarm, SKL och MSB. www.sosalarm.se/inblick
si
Svenska institutet är en statlig myndighet med uppgift att sprida kunskap om Sverige i utlandet och att svara för utbyte med andra länder inom kultur, utbildning, forskning och samhällsliv. Äventyret var Svenska Institutets innovations- och tjänstedesignpartner mellan 2015-2019. www.si.se | Transforming Transportation
tifosi_logo-640x336
Tifosi har med spännande teknik och användarcentrerad design byggt framtidens sportbutik med utgångspunkt i hur svenska idrottsföreningar och amatörlag fungerar. Tifosi startades 2014 i Äventyrets affärsfabrik och delägs sedan starten av Äventyret, produktions- och distributionspartnern Lundgrens i Gräfsnäs samt fotbollsikonen Johan Elmander. www.tifosi.se
tis_logo
Tourism in Skåne (TiS) är Skånes officiella marknads- och utvecklingsbolag. Äventyret arbetade under 2015-2016 med digitaliseringsstrategier tillsammans med TiS. www.tourisminskane.com
trelleborgskommun-logo-640x336
Trelleborg är Sveriges sydligaste kommun, med ungefär 45000 invånare. Äventyret är sedan sommaren 2020 Trelleborg Kommuns partner i att skapa och införa smarta digitala lösningar på medborgarnas villkor. www.trelleborg.se
ukk_logo
Uppsala Konsert & Kongress (UKK) är ett kulturhus i Uppsala. Äventyret är UKK:s digitala partner sedan 2016. www.ukk.se
vi_logo-640x336
Vi Media som grundades av Kooperativa Förbundet redan 1913 ger ut magasinen Vi och Vi läser både digitalt och på papper. Äventyret har fungerat som digital partner till Vi Media sedan 2019. Tillsammans med Vi Media skapar Äventyret nya medieaffärer med design och teknik som spränger gränser. Vi för iOS | Vi-appen för Android | vi.se | vilaser.se | vimedia.se
visita_logo-640x336
Visita är bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen och en del av Svensk Näringsliv. Äventyret är Visitas strategiska partner för digital innovation, kommunikation och tjänstedesign sedan 2019. www.visita.se
visitsweden
VisitSweden är ett kommunikationsföretag som arbetar med att marknadsföra varumärket Sverige och svenska destinationer och upplevelser internationellt. Äventyret har ett strategi och konceptutvecklingsuppdrag åt VisitSweden rörande trendspaning och omvärldsbevakning med fokus på innovation- och affärsutveckling. www.visitsweden.com
ystadsskommun-logo-640x336
Ystad är en av Sveriges bäst bevarade äldre städer, med ett gatunät som i delar av staden är i stort sett oförändrat sedan medeltiden. I Kommunen bor 30 000 människor, och Äventyret är sedan sommaren 2020 kontrakterade för att genomföra designsprintar och workshops i syfte att lösa problem och testa nya idéer inom ramen för verksamhetsutveckling och digitalisering. www.ystad.se