Äventyret

WordPress-utvecklare till Äventyret

Välkommen att vara med och forma roll och arbetssätt tillsammans med övriga medlemmar, i ett nytt agilt team som fokuserar Äventyrets mediakunder!

dsc_8231

Först lite bakgrund och syfte för det team som behöver dig: Teamet äger redan dessa förmågor…

  • Javascriptutveckling fokus webbappar
  • Javascriptutveckling fokus nativeappar
  • UX/UI
  • Innehållsdesign
  • Backend / Devops / Arkitektur
  • Affärsutveckling & strategi

… men vi önskar att vi kunde lägga WordPress till 👆 listan genom att välkomna dig! Du kommer att få arbeta tillsammans med några av Sveriges bästa utvecklare och kreatörer — vilket är perfekt för dig som önskar bli mer av en fullstack, än vad du är idag.

Ett team för Äventyrets mediakunder

Under 2021-2022 så hade 8 olika mediakunder, 14 delprojekt hos oss. Arbetet innefattade klassiska WordPress-sajter, statistik-verktygs-webbappar, 2 egna produkter (Lionel SSO + Betal-checkout för prenumerationer) samt 2 olika native appar för 2 olika kunder. Ovanpå “webbplatsen” så behöver våra kunder ofta custombyggda verktygsappar integrerade i WordPress. Tredjepartstjänster och masterdata för slutanvändare är så gott som alltid med i bilden.

Äventyret har vunnit utvecklingspriset för motsvarande svenska Tidskriftsgalan (vilken vi ju förresten också vunnit för Chef en av alla gånger vi varit nominerade där) fast i Norge: För statistikappen Kommunebarometeret — En digitalisering av tidningen Kommunal Rapports främsta erbjudande. Märk väl att teamet alltså inte bara kommer att göra “hemsidor” utan även tjänstefiera våra kunders erbjudanden på andra sätt. Gemensamheten är mediabranschen (inte hemsidor, eller teknikstackar).

Nu vill vi ta ett steg vidare! Ansatsen är att detta team ska ”produktifiera” Äventyrets mediaerbjudande, utan att tappa kreativiteten. Olika verktyg, erbjudanden och varumärken till trots — det är ändå så att typbehov av backend, SEO, prestanda etc går att iterera och återanvända — utan att kompromissa med innovationskraften. Vi vill med detta team skaka loss mer tid för affärsutveckling, leveranssäkerhet och proaktivitet. Det finns helt enkelt för många synergieffekter, för att kunna låta bli 😃.

dsc_7599

Äventyret: Vilka är vi?

Vi är utvecklare, konceptutvecklare, designers, problemlösare, arkitekter, affärsutvecklare och UI-kreatörer. Flera miljoner människor har använt de produkter och tjänster som vi har utvecklat för våra kunder. Dessa kan nu erbjuda bättre nytta till sina användare, framtidssäkra sina organisationer och tjäna pengar på bättre sätt.

På Äventyret vill vi komma till skott så snart som möjligt och är lite otåliga med pappersexercisen. Google sorterar in oss som “affärsutvecklare” och det är inte helt dumt — vi är teknikagnostiker som är intresserade av effekten av vad vi tar fram åt våra beställare. Med det sagt trillar våra lösningar alltid ut i digitala format såsom appar, inloggade tjänster på webben, teknikekosystem, digitaliseringsprospekt, prototyper för nya affärsgrenar etc. Problemen som dessa löser, kan dock variera stort med våra kunders behov.

Vi vill tro att vi är ett snäll byrå, både mot varandra och mot våra kunder. Vi har funnits i 8 år och är 43 anställda i Stockholm, Göteborg, Åland, Örebro mfl. Vi vann Årets Byrå nyligen, vilket vi är stolta över då det är en kundundersökning.

Du kan WordPress. Du kan Googla dig till ny kunskap. Men det här söker vi särskilt hos dig:

Du är intresserad av effekten av vad teamet åstadkommer för kundens utmaningar. Att du sköter om dina del-leverabler är hygien för dig — det verkligt intressanta är ju i förlängningen vilket värde som teamet skapar ihop! Ja, du är en WordPressare som pressar på, men självbilden är ändå att vara en problemlösare. Finns det grejer att hugga tag i som inte är prick i din wp-comfort-zone är det alltid kul att lära sig nytt. Beställarkontakt och problemlösning är fint, vilket gör att du (och därmed andra runt dig) är bekväm i kundmöten.

Du är social och tror att andra skulle säga att du har humor. Du jobbar för att leva, istället för att leva för jobbet.

Såhär gör du för att söka tjänsten / ta reda på mer:

Vi är redo att presentera oss för dig och svara på dina frågor! Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Vid frågor eller mer information kontakta Klara Himmelstrand på +46 72-050 78 44 eller [email protected] Du söker tjänsten här!

Sidenote: WordPress-AW 8 juni! Oavsett om du lockas av en ny anställning eller inte så borde du komma på WordPress-AW på Äventyrets kontor den 8 juni! 🍕🍺 Gratis kunskap, dryck och mat! Anmälningslänk: https://wordpress-aw-8-juni-2022.confetti.events/

_dsc2619

Psst! Intresserad av Äventyret (oavsett Wordpress och agila mediateam)?

Kontakta mig så berättar jag mer. Vi växer och presenterar oss gärna för dig som tycker att avancerat och kul går hand i hand. Hörs!

Klara Himmelstrand
Telefon: 072-050 78 44
Mejl: [email protected]

klara_mars2022
aktivbo_logo-640x336
AktivBo ger bostads- och fastighetsföretag underlag för verksamhetsstyrning i syfte att skapa ett bättre boende, en bättre arbetsplats och nöjdare ägare. Äventyret är AktivBos partner för digital tjänstedesign och tillsammans har vi tagit fram Business Intelligence-verktyget AktivBo Analytics. www.aktivbo.com | analytics.aktivbo.com
almega_logo-640x336
Almega är tjänsteföretagens organisation och den största grupperingen inom Svenskt Näringsliv. Äventyret är Almegas strategiska partner för digital innovation, kommunikation och tjänstedesign sedan 2015. www.almega.se | www.arbetsgivarguiden.se
byggforetagen_logo-640x336
Byggföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg-, anläggnings- och specialföretag verksamma på den svenska byggmarknaden. Äventyret är Byggföretagens strategiska partner för digital innovation, kommunikation och tjänstedesign sedan 2019. www.byggforetagen.se | www.buc.se | www.arbetsgivarguiden.se
chef_logo-640x336
Chef gör nordens största ledarskapstidning och har jobbat med Äventyret sedan 2016. Tillsammans med Chef skapar Äventyret framgångsrika medieaffärer, prisvinnande innovationer och banbrytande teknik. www.chef.se | www.chefakademin.se
dagens_samhalle_logo-640x336
Dagens Samhälle är en del av Di-gruppen. Åt Dagens Samhälle har Äventyret skapat och byggt kommunstatistiktjänsten Kommunbarometern. www.dagenssamhalle.se | Kommunbarometern
formable_logo-640x336
Formable är en produkt sprungen ur Äventyrets egen affärsfabrik. Med hjälp av klurigt användande av webbteknik har vi hittat svaret på hur mallar & avtal egentligen ska fungera, bortom pappersvärlden. www.formable.se
formas_logo-640x336
Formas som är statens forskningsråd för miljö, areella näringar och samhällsbyggande, ger ut webbtidningen Extrakt som belyser forskning kring att lösa de stora hållbarhetsutmaningarna. Äventyret fungerar som design- och teknikpartner för Extrakt sedan 2018. www.extrakt.se
gavagai_logo-640x336
Gavagai som är världsledande på sentimentsanalys, det vill säga metoder för att analysera känslan i textinnehåll, samarbetar med Äventyret kring produkt- och gränssnittsdesign sedan 2019. www.gavagai.io
kommunalrapport-640x336
Kommunal Rapport AS är ett norskt mediehus, som helägs av KS (tidigare Kommunenes Sentralforbund). Målgrupperna för Kommunal Rapports journalistiska produkter är främst politiker och förvaltning i kommunal sektor. Äventyret är Kommunal Rapports tjänstedesignpartner för nya digitala affärer. www.kommunal-rapport.no | Kommuneberometeret | Leverandørdatabasen
lrfmedia_logo-640x336
LRF Media är landsbygdens och det gröna näringslivets mediehus. Äventyret hjälper LRF Media att utveckla sin affär och har bland annat tagit fram strategi, koncept och design för ett antal digitala satsningar från 2015 och framåt. www.lrfmedia.se | www.agfo.se | www.land.se | www.landlantbruk.se | www.landskogsbruk.se
onepix-2
Onepix från Unident är Skandinaviens mest populära kliniska bildhanteringssystem och används idag i över 7 000 behandlingsrum runtom i Skandinavien. Äventyret jobbar sedan 2016 löpande med konceptutveckling och design av olika produkter under Onepix varumärke. www.onepix.se | www.unident.se
postnord-logo-640x336
PostNord är en ledande leverantör av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. De säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Äventyret hjälper sedan 2020 PostNord med digitaliserandet av rapporten E-barometern. www.postnord.se
qvalia_logo-640x336
Qvalia hjälper sina kunder att optimera sina finansiella flöden. Äventyret är Qvalias globala partner för tjänstedesign och tillsammans bygger vi digitala produkter och tjänster som helt förändrar ekonomifunktioner och -processer för företag, organisationer och offentlig verksamhet. www.qvalia.com | www.qvaliainvoices.com
sosalarm_logo-640x336
SOS Alarm som ägs till lika delar av staten och Sveriges kommuner och landsting, driver nödnumret 112 i Sverige och arbetar med samverkan mellan olika samhällsbärande larmfunktioner. Tillsammans med Äventyret har SOS Alarm tagit fram SOS Inblick – en lägesbildsmotor som med robotteknik bygger insiktsmaterial på statistik från bland andra SOS Alarm, SKL och MSB. www.sosalarm.se/inblick
si
Svenska institutet är en statlig myndighet med uppgift att sprida kunskap om Sverige i utlandet och att svara för utbyte med andra länder inom kultur, utbildning, forskning och samhällsliv. Äventyret var Svenska Institutets innovations- och tjänstedesignpartner mellan 2015-2019. www.si.se | Transforming Transportation
tifosi_logo-640x336
Tifosi har med spännande teknik och användarcentrerad design byggt framtidens sportbutik med utgångspunkt i hur svenska idrottsföreningar och amatörlag fungerar. Tifosi startades 2014 i Äventyrets affärsfabrik och delägs sedan starten av Äventyret, produktions- och distributionspartnern Lundgrens i Gräfsnäs samt fotbollsikonen Johan Elmander. www.tifosi.se
tis_logo
Tourism in Skåne (TiS) är Skånes officiella marknads- och utvecklingsbolag. Äventyret arbetade under 2015-2016 med digitaliseringsstrategier tillsammans med TiS. www.tourisminskane.com
trelleborgskommun-logo-640x336
Trelleborg är Sveriges sydligaste kommun, med ungefär 45000 invånare. Äventyret är sedan sommaren 2020 Trelleborg Kommuns partner i att skapa och införa smarta digitala lösningar på medborgarnas villkor. www.trelleborg.se
ukk_logo
Uppsala Konsert & Kongress (UKK) är ett kulturhus i Uppsala. Äventyret är UKK:s digitala partner sedan 2016. www.ukk.se
vi_logo-640x336
Vi Media som grundades av Kooperativa Förbundet redan 1913 ger ut magasinen Vi och Vi läser både digitalt och på papper. Äventyret har fungerat som digital partner till Vi Media sedan 2019. Tillsammans med Vi Media skapar Äventyret nya medieaffärer med design och teknik som spränger gränser. Vi för iOS | Vi-appen för Android | vi.se | vilaser.se | vimedia.se
visita_logo-640x336
Visita är bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen och en del av Svensk Näringsliv. Äventyret är Visitas strategiska partner för digital innovation, kommunikation och tjänstedesign sedan 2019. www.visita.se
visitsweden
VisitSweden är ett kommunikationsföretag som arbetar med att marknadsföra varumärket Sverige och svenska destinationer och upplevelser internationellt. Äventyret har ett strategi och konceptutvecklingsuppdrag åt VisitSweden rörande trendspaning och omvärldsbevakning med fokus på innovation- och affärsutveckling. www.visitsweden.com
ystadsskommun-logo-640x336
Ystad är en av Sveriges bäst bevarade äldre städer, med ett gatunät som i delar av staden är i stort sett oförändrat sedan medeltiden. I Kommunen bor 30 000 människor, och Äventyret är sedan sommaren 2020 kontrakterade för att genomföra designsprintar och workshops i syfte att lösa problem och testa nya idéer inom ramen för verksamhetsutveckling och digitalisering. www.ystad.se