Äventyret

Äventyret söker seniora frontendutvecklare

Du älskar att koda. Och om du får välja så fokuserar du på gränssnittet. Du gillar verkligen bra interaktiondesign och snygg form. Du följer med spänning kapplöpningen mellan React, Angular och Vue och har testat alla tre i dina olika repon på Github. Ditt fokus i ditt nuvarande team gäller gränssnitt (HTML, CSS och JavaScript). Du formger ibland (när det behövs) men oftare tar du nån annans idéer från skiss till kod.

Din hemmaplan är verktyg som Grunt/Gulp, Git, precompilers och diverse gränssnittsramverk/JavaScript-bibliotek.

Dessutom säger du “check” på följande fem punkter:

  1. Du förstår Javascript i grunden och skapar högpresterande, tight och snygg kod.
  2. Du är grym på CSS och uppskattar värdet av SASS, eftersom det hjälper dig att återanvända exakta manér och komponentifiera gränssnittet.
  3. Du överjobbar inte en prototyp som ska slängas efter ett första användningstest. Och du fuskar inte heller med produktionskod.
  4. Du har gjort minst ett (lyckat) projekt i React eller Angular 2
  5. Du säger att du är frontendare, men om vi ska vara ärliga är du något av en fullstackare. Du bara föredrar det som användaren kan ta på. Är du bra på Laravel eller är riktigt duktig på (annan) PHP? Låter som vi ska ses.

Färsk eller erfaren, det beror mer på vem du är

Du behöver inte ha många års arbetslivserfarenhet men om du varit med ett tag så kan du säkert lära oss en massa också.

Du kan lite svenska. I brist på lite svenska kan du bra engelska. Du kan uttrycka dig i skrift. Du är självgående och använder kalender för att planera jobbtid. Du kan välja att arbeta på Äventyrets kontor i Stockholm eller hemifrån i din stuga på landet (förutsatt att du har internetuppkoppling där).

Du kanske inte kan allt vi har skrivit här ovan, men du kan en massa annat bra. Tänk så här: om du kan checka av 60% av det här ovanför (och är peppad på att lära dig resten) så är det en bra idé att söka.

Du får gärna börja på stört, men vi är flexibla om du har en lång uppsägningstid.

Lite om Äventyret:

Trots att Äventyret bara har funnits sedan februari 2014 så har vi marknadsmässiga löner, övertidsersättning och riktigt bra pensionavtal. Du kan läsa mer om oss och vårt arbetsätt här på vår webbplats.

Skicka ditt CV (en länk till LinkedIn är OK) och ett personligt brev till [email protected]. Vi träffar folk löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.

Är du bra på andra saker än exakt det vi efterfrågar här ovan?

Vi kommer att fortsätta att växa. Följ oss gärna på LinkedIn för att inte missa något. Du kan också skicka en spontanansökan.

Frida Hammarström
Telefon: 0709563179
Mejl: [email protected]

frida-hammarstrom-aventyret1
aktivbo_logo_square
AktivBo ger bostads- och fastighetsföretag underlag för verksamhetsstyrning i syfte att skapa ett bättre boende, en bättre arbetsplats och nöjdare ägare. Äventyret är AktivBos partner för digital tjänstedesign för den svenska och tyska marknaden. www.aktivbo.com
almega1
Almega är tjänsteföretagens organisation och den största grupperingen inom Svenskt Näringsliv. Äventyret är Almegas strategiska partner för digital innovation, kommunikation och tjänstedesign. www.almega.se
boob
Boob skapar hållbara gravid- och amningsplagg för mödrar världen över. Äventyret är Boobs partner för koncept och design av digitala tjänster. Vi har tillsammans tagit fram en e-handelssajten www.boobdesign.com.
chef_logo1
Chef gör nordens största ledarskapstidning och driver ett antal framgångsrika digitala medieaffärer. Äventyret är Chefs digitala partner sedan 2016. www.chef.se
kommunalrapport-640x336
Kommunal Rapport AS är ett norskt förlag, som helägs av KS (tidigare Kommunenes Sentralforbund). Målgrupperna för Kommunal Rapports journalistiska produkter är främst politiker och förvaltning i kommunal sektor. Äventyret är Kommunal Rapports tjänstedesignpartner för nya digitala affärer. www.kommunal-rapport.no | www.kommunebarometeret.no
lrf1
LRF Media är landsbygdens och det gröna näringslivets mediehus. Äventyret hjälper LRF Media att utveckla sin affär och har bland annat tagit fram strategi, koncept och design för ett antal digitala satsningar från 2015 och framåt. www.lrfmedia.se | www.land.se | www.landlantbruk.se | www.landskogsbruk.se
onepix-2
Onepix är Skandinaviens mest populära kliniska bildhanteringssystem och används idag i över 7 000 behandlingsrum runtom i Skandinavien. Äventyret tog under 2016 fram interaktions- och gränssnittsdesign (samt ny grafisk profil) för den nya versionen av Onepix. www.onepix.se
qvalia2x
Qvalia hjälper sina kunder att optimera sina finansiella flöden. Äventyret är Qvalias globala partner för tjänstedesign och tillsammans bygger vi digitala produkter och tjänster som helt förändrar företagens ekonomifunktioner och -processer. www.qvalia.com | www.qvaliainvoices.com
sami
SAMI är en ekonomisk förening (utan vinstintresse) som företräder utövarna som spelar och sjunger på inspelade verk. Medlemmar är artister och musiker. Kunder är företag och verksamheter som spelar deras musik. Äventyret har arbetat med tjänstedesign för SAMI sedan 2016. www.sami.se
samsung
Samsung är (bland annat) världsledande på konsumenthårdvara för mobiltelefoni. Genom Äventyrets partner 360Cities har vi åt Samsung tagit fram koncept och design för 360Stories, en app som tillåter fotografer att skapa berättelser av sina panoramor med hjälp av kommentatorspår. 360Stories är tillgänglig på hemskärmen i Samsung Gear VR. www.samsung.com
si
Svenska institutet är en statlig myndighet med uppgift att sprida kunskap om Sverige i utlandet och att svara för utbyte med andra länder inom kultur, utbildning, forskning och samhällsliv. Äventyret är Svenska Institutets innovations- och tjänstedesignpartner. www.si.se
sunfleet
Sunfleet är Volvos bilpoolstjänst i Sverige. Äventyret har tagit fram ett antal generationer digitala prototyper åt Sunfleet för en effektivare bokning och bättre användarupplevelse. www.sunfleet.com
txcn-logo
Telenor Connexion designar, utvecklar och driftar affärslösningar för uppkopplade produkter och tjänster. Äventyret är Telenor Connexions globala partner för digital kommunikation. www.telenorconnexion.com
tis_logo
Tourism in Skåne (TiS) är Skånes officiella marknads- och utvecklingsbolag. Äventyret arbetade under 2015-2016 med digitaliseringsstrategier tillsammans med TiS. www.tourisminskane.com
ukk_logo
Uppsala Konsert & Kongress (UKK) är ett kulturhus i Uppsala. Äventyret är UKK:s digitala partner sedan 2016. www.ukk.se
visitsweden
VisitSweden är ett kommunikationsföretag som arbetar med att marknadsföra varumärket Sverige och svenska destinationer och upplevelser internationellt. Äventyret har ett strategi och konceptutvecklingsuppdrag åt VisitSweden rörande trendspaning och omvärldsbevakning med fokus på innovation- och affärsutveckling. www.visitsweden.com